Ännu ett jobb är avverkat :(

Imorse vaknade jag tidigt och dessutom pigg för första gången på hela veckan och jag hade tänkt köra ett morgonpass på gymmet men då sätter foten såklart stopp för det, hade så ont så kunde knappt stödja mig på den :( va så arg. Låg och kollade på tv istället och vilade tills det va dags att gå till jobbet och mysa me mina goa barn en sista gång. Ännu ett jobb som jag trivdes som tusan på är avverkat och det gör ont :( usch. Fick jätte fina fina tulpaner och en vas av kollegorna :D vid halv 5 checkade jag ut från jobbet för sista gången. 
 
 
Kom hem till A och började me middagen. Ikväll blev det kycklingfilè med potatisklyftor, tsatsiki och sallad :) sen vart det en vända till gymmet. Fick äntligen prova MRRs activate och den va helt okej men lite för söt. Kände dock inte av nån effekt på gymmet men den ska man ta på tom msge och jag hade precis  ätit  så kan ju va därför  :P körde 50 min på crosstrainern och när jag kom hem drack jag MRRs recovery och samma sak där, jätte god smak men för söt. 
 
 
Annars njuter jag av att det äntligen är fredag, imorrn blir det en härlig sovmorgon iallafall och resten av dagen blir väl gym, åka till chilli och på kvällen bio :) vi hörs imorrn. Natti natt :) 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!