Årets första gympass :D

Vilken härlig dag! :D vaknade vid 10, hade velat sova längre men visste att jag skulle jobba idag men inte när så då va det lika bra att gå upp i tid :) jag duschade och så pussade jag lite på älsklingen. Vi åt frukost och vid 12 så ringde min kollega så då gick jag till jobbet. 
 
Va egentligen rätt onödigt att va där,  det va ca 15 min som berörde mig direkt. Men jag va kvar till halv 5,  kom hem, bytte om och väntade på älsklingen innan vi gick ner till gymmet. Finally! Jag fick en bra känsla direkt, det va inte alls mycket folk och det va "normala" människor i blandade åldrar. Dock tyckte jag att dom hade dåligt utbud på maskiner, dom har ju allt som behövs men ja, jag vet inte. Och det va spännande att träna me A. Det blev klart rätt fort att jag har endel att lära :S jag som trodde att jag kunde. Vi körde mycket armar och testade olika maskiner. Mitt problem är andningen, jag andas fel. Men vi körde på i 2 timmar och sen tecknade vi 2 veckors gratisträning men jag kommer nog teckna medlemskap där :) Känns så skönt att äntligen va igång igen! 
Nu är armarna rejält darriga :P
 
Vi kom hem och lagade mat och jag tvättade våra träningskläder och duschade.  Både jag och älsklingen är rätt slut nu så ikväll blir det en tidig kväll för oss. 
 
Imorrn blir det ett benpass och sen hämta stumpan på dagis vid 2. 
 
Ha en underbar onsdag! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!