Bara jobb och träning

Jag saknar min Thea så fruktansvärt mycket och det känns så själviskt att säga det här men just nu passar det rätt bra att jag bara har henne varannan helg så jag får fokusera på träningen. Men me det sagt så saknar jag henne inte mindre för det och från och med i vår hoppas jag kunnat ha hittat en lägenhet så jag kan ha henne varannan vecka. Jag vill verkligen få en vardag med min dotter igen. Känns som om jag verkar ha glömt henne om man läser bloggen, skriver sällan om henne men jag tänker på henne jämt och igår pratade jag me henne en snabbis, hon vill ju inte prata i telefon :( 
 
Igår morse blev det 50 min på crosstrainern innan jobbet och sen jobbade jag 9-18, hade min första stängning och det gick super :D hem och käkade och vilade och drog sen ner till gymmet me A, körde 40 min cardio och sen körde jag biccar, triccar, axlar och bröst. Vi va på gymmet till stängning. Va helt slut efteråt och sov som en gris tills herrn väckte mig halv 2 och ville ha sex. Och det är bara sex. Värre är det när smeker mig på kinden eller kramar mig. Men skitsamma. 
 
 
 
 
Jag va död imorse så jag tog en sovmorgon istället för att köra nån cardio och hela dagen  har jag varit som en zombie men nu ska jag strax väcka A för lite cardio och idag är det legday :D yeeeeeey. 
 
Update, A sket i gymmet medan jag körde ett toppen benpass :D god natt 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!