En bra dag :)

Jag och älsklingen hade en jätte mysig gårdag, det va så välbehövligt och jag verkligen njöt av hans sällskap. Han har varit så otroligt  underbar den här veckan som jag haft Thea, han har tagit sig an "papparollen" och lekt me henne, uppfostrat henne, berömt henne. Han har förvånat mig på ett positivt sätt. Jag fick en försmak på hur vårt liv kan se ut om jag skulle ha Thea varannan vecka och jag vet att det skulle gå jätte bra. Ville bara berömma min underbara pojkvän för hans fina insats :) 
 
Inatt sov jag inte många timmar,  vi lade oss vid halv 4 och vid 10 vaknade jag och gick upp :) Åt frukost och duschade och gjorde mig ordning. Hade tänkt komma iväg till kungens kurva i bra tid men min gubbe hade andra planer, twice ;) hehe. Inte mig emot men det gjorde att jag inte va i kungens kurva förrän strax efter 3. Mötte upp fru nilsson och vi åkte till lite olika affärer. Jag köpte födelsedagspresent till stoffe och så blev det visst lite mer träningskläder :P hihi. Hon skjutsade mig till västertorp där jag hämtade upp Thea och så åkte vi hem och lagade mat och sen tokslocknade hon i min famn kvart över 8. Jag har målat naglarna och nu sitter jag och min älskling och tittar på van helsing. 
 
 
Imorrn ska både jag och älsklingen bort på olika håll. Han ska till sin farmor och farfar och jag och Thea ska på kalas. 
 
Vi hörs imorrn :) 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!