Ett nytt kapitel

Jag älskar nyår,  ett nytt år kommer, man kan lämna det gamla bakom sig och börja om :)
 
Igår blev det ett rejält missförstånd mellan mig och älsklingen som slutade me att jag trodde att jag skulle få fira nyår ensam me Thea och vi va halvt osams och allt kändes bara skit. Men som tur va blev vi vänner igen och allt löste sig :) 
 
Vi tillbringade nyårsafton hos älsklingens kusin me familj, åt jätte god mat, spelade bingolotto, mös och kollade på fyrverkerier. Thea som är extremt bebiskär ville såklart klappa på Novalie hela tiden och hon va jätte duktig men man fick säga till henne flera ggånger. Och Thea skötte sig överlag jätte bra, trots brist på leksaker, sömn och stimulans klarade hon kvällen med bara ett större utbrott och ett par små. Hon såg fyrverkerierna och tyckte det va roligt men också läskigt och hon blev lite rädd men vi stod där folk smällde och det vart väldigt höga smällar. Vi åkte hem vid halv 1 och Thea somnade vid halv 2 medan jag och älsklingen låg och pratade och bara gosade fram till 3. 
 
 
Älsklingen fick även hålla i novalie för första gången igår och han tyckte det kändes jätte bra :P hans kusin tjatar verkligen på oss att vi ska skaffa en liten och ja, det vore mysigt men inte nu :) men om 1.5 år vore det perfekt :) men det som händer det händer ;) förhoppningsvis får jag nya bröst det här året iallafall :D älsklingen skojar me mig hela tiden om att han ska bekosta nya bröst till mig, så sent som inatt sa han det och han har ju förutsättningarna så jag hoppas verkligen på ett par nya bröst. Mår så dåligt över dom jag har nu och nu kommer jag gå ner ännu mer i vikt och jag kommer ev bli helt platt och det fasar jag verkligen för :( 
 
Så jag hoppas att 2015 kommer bli ett toppenbra år. Först ut är LBMRR4.0 och få en fin kropp att våga visa på stranden i sommar :) sen hoppas jag verkligen på nya bröst. Ska även ta tag i mitt körkort så förhoppningsvis tar jag det i år :) annars önskar jag bara en stabil och lugn vardag med min sambo och min dotter :) 
 
Idag åker Thea hem till P igen hoppas jag. Han ska som vanligt tjafsa och strula så vi får se hur det slutar. 
 
God fortsättning på er :) 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!