Hej då julen :D

Nu är vi inne på sista jullovsveckan och det ska faktisk bli så skönt att börja jobba och komma in i rutinerna igen :) älsklingen ville börja jobba redan imorrn igen men det va bara prat :P haha. 
 
Igår städade jag undan julen och så va jag på IKEA en sväng och köpte nya gardiner och sen förbi jysk och köpte nya tallriksunderlägg. Vi har det verkligen så fint hemma även om det är FÖR tomt på väggarna och lite annat. Jag börjar känna mig mer och mer hemma här och det skrämmer mig lite. Vill inte bli för "hemmastadd" om det skulle ta slut,  vågar inte bo in mig för mycket. Jag bor ju bara här tillfälligt,  A är ju inställd på att jag ska flytta och det är väl jag också antar jag. Så fort jag har kommit på fötter och fått en stadig ekonomi ska jag väl flytta ut. 
 
Idag har jag tagit tag i hemmet,  städat och fixat massor. Tanken va att jag och A skulle börja provträna idag på vårt gym men då hade dom stängt :( va så otroligt taggad så ja, man blev lite besviken. Men imorrn vid kvart i 5 kör vi istället,  hoppas bara jag är hemma då. Ska jobba en stund men har ingen aning om när eller hur länge :S får väl säga att jag måste va hemma till halv 5 i värsta fall. 
 
Jag saknar Thea så fruktansvärt mycket, hon ringde en snabbis i eftermiddags men jag blev så ledsen. Hon sa till P- det är inte kelly,  det är mamma,  och så lade hon på. Det gjorde verkligen så ont. Håller jag på att förlora min dotter? Men när hon är här så säger hon hela tiden att hon tycker om mig och sådär. Som tur är så har jag henne torsdag-lördag :D 
 
 
 
Snart får man börja ta och vända på dygnet också, vi lägger oss i snitt vid halv 2-2 och sover till 12 och jag får sån ångest, går ju inte att sova bort hela dagen!  
 
Nä, ha en trevlig kväll så hörs vi :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!