När ska jag bli frisk :(

Kul! Har jobbat 1 dag på hela veckan :( jävla förkylning. Sover knappt på nätterna , ligger bara och hostar. Och på dagarna är jag helt slut och orkar knappt andas. Den här förkylningen tar knäcken på mig! Även A har varit hemma sen igår. Men idag va jag lite piggare iallafall :)
 
 
Passade på att åka in till stan för en anställningsintervju imorse och det gick jätte bra :) ska gå på en andra intervju me arbetslaget på tisdag men det känns som att jag har nytt jobb snart :D det är på en förskola, ett vik på minst 6 mån med god chans till förlängning. Jag hoppas verkligen att jag får det.  Och jag har även fått tag på en lägenhet :D en kompis till mig hyr ut sin tvåa i hägerstensåsen 6 mån så den ska jag få hyra :D dock är det inte förrän i slutet av mars men det gör ingenting och A har inget emot att jag stannar här så länge. Jag vet inte vart vi står för tillfället, jag kommer alltid älska honom. 
 
I eftermiddags hämtade jag min älskade tjej, vi åkte hem och kramades i soffan och tittade på barnprogram, sen fixade vi middag och käkade. Vi fixade lite kladdkakemuffins också och sen fick Thea duscha innan vi fikade lite :)
 
 
Snart ska stumperumpen sova och jag ska duscha och krypa ner bredvid A i soffan. Imorrn ska Thea sova hos sin mormor och jag ska träffa en killkompis :) vi hörs kanske imorrn :) 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!