Playdate

Kill me! Haha. Har sån fruktansvärd träningsvärk att jag knappt kan gå eller lyfta armarna. Men det är som sagt skön smärta som ger nåt bra efteråt :D precis som värkarna under en förlossning  :P  
 
Imorse trodde jag att Thea skulle väcka mig tidigt men jag vaknade av mig själv kvart i 10 :O haha. Thea va visserligen vaken men hon har slutat komma och väcka mig. Och hon somnade ändå kvart över 7 igår kväll. Men det va jätte skönt! Haha. Vi blev lite försenade hemifrån men vid halv 12 va vi på väg till hässelby för en playdate me en mamma från en grupp på fb och hennes 2 barn :) det är första gången jag gör sånt,  gillar inte riktigt att träffa nya människor och jag är ju inte så social av mig men jag och Thea hade absolut inget att göra och jag vill gärna träffa nya människor så därför åkte vi iväg. Och det va jätte trevligt :) vi fick lunch och sen bjöds det på glass och bullar och barnen lekte massor :) vi va där i drygt 3-4 timmar. Hennes dotter ville att vi skulle komma och leka igen och äta middag och det tycker jag lät jätte trevligt  :) 
 
Vi kom hem vid 5 och då stod älsklingen och gjorde middag. Både jag och Thea va helt slut så medan jag stod i duschen hade thea somnat :P får se om man sovmorgon imorrn me :P jag och älsklingen sitter och kollar på tv. 
 
 
 
Vi höres! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!