Så typiskt!

Jag är så arg,  har kommit in i träningen så otroligt bra och så ska man bli sjuk på det :( A har också blivit förkyld. Så nu blir det en ofrivillig paus från gymmet ett par dagar. 
 
Idag har jag varit en zombie på jobbet hela dagen, så otroligt trött. Hatar att vara så trött och jag vill verkligen få tillbaka min energi. Som tur är har jag vilan hela veckan så ca 2 timmar på jobbet kan jag sitta och halvsova :P hade tänkt gå hem och slänga mig på soffan när jag slutade men då ville Niklas ses så jag gick hem och bytte kläder och gjorde mig ordning och sen åkte jag till mamma för att hämta pengar som hon va skyldig mig och sen åkte jag till huddinge och träffade niklas och jonas :) vi käkade på donken, ja jag vet att det är ett big no no tack. Sen gick vi omkring lite och larvade oss och till slut hamnade på shell nån timme innan jag rörde mig hemåt :) va skönt att komma ut och träffa lite kompisar.  Abropå kompisar så träffade jag en gammal klasskompis från gymnasiet. Han kände igen mig direkt medan det tog lite tid för mig att koppla. Vi gick bara en termin tillsammans och vi pratade i princip aldrig me varann och det är ändå 10 år sen :/ har jag verkligen förändrats så lite på 10 år :/ haha. Vet att jag va mycket större då iallafall :/
 
 
Det va skönt att komma hem till A igen, han tyckte det va tomt att komma hem när inte jag va hemma :P ja, vår relation är rätt udda. 
 
Vi hörs väl senare i veckan :) 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!